Відомий українській співак Віктор Павлік останнім часом активно спілкується зі своїми шанувальниками у соціальній мережі instagram. За його творчим та особистим життям стежать майже 100 тисяч підписників

Віктор Павлік, фото з Instagram
Віктор Павлік, фото з Instagram

56-річний співак зараз веде активну концертну діяльність задля допомоги українським захисникам.Віктор Павлік не тільки виступає в Україні, а й за кордоном. А не так давно він був з концертом у Варшаві. Співак виступив в "Українському домі". А тепер стало відомо. що він вилетів до Америки.

Про свої пригоди за океаном Віктор Францевич розповів у сторіс соціальної мережі instagram. судячи з усього, він поїхав в США з благодійними концертами, проте, мету поїздки співак так й не уточнив.

Проте показав, як живуть його американські друзі. Він показав їх будинок та п'ять недешевих автівок, які були поруч припарковані. Співак був вражений, та перепитав, чи вони не куркулі. Потім показав підписникам будиночки та прокоментував відео, назвавши це американським селом. В якому саме штаті та місті він знаходився на сторінці не уточнюється.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

А пізніше Павлік показав на відео велику валізу та прокоментував:

"був у Багріїв в гостях. Подарували мені чемодан. Маю ще один такий новий чемодан", - сказав він.

Попри те, що співак приховує, чому й як надовго він поїхав до США, його дружина, Катерина Репяхова, яка залишилась вдома, розповіла, що її чоловік поїхав співати до Америки на 10 днів.

Віктор Павлік, Катя Репяхова, скриншот: Instagram Stories
Віктор Павлік, Катя Репяхова, скриншот: Instagram Stories

Віктор Павлік, Катя Репяхова, скриншот: Instagram Stories
Віктор Павлік, Катя Репяхова, скриншот: Instagram Stories

Катя Репяхова, скриншот: Instagram Stories
Катя Репяхова, скриншот: Instagram Stories

До слова, вагітна чи розлучається: дружина Віктора Павліка Катя Репяхова ввела у ступор шанувальників.

Раніше ми писали, що Віктор Павлік показав, як любляче заціловує сина Михайла після розлуки: а от Репяхову тільки "сухо" цмокнув у губи.

Нагадаємо, Віктор Павлік попався з сином наодинці, поки Катя Репяхова натякає на розлучення та вагітність.