Олена Шоптенко згадала про те, як робила перші кроки у танцях та пройшлася дитинством за допомогою архівних фото.

Вона періодично ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать близько 290 тисяч людей. Перші рухи дівчина вивчала у Будинку культури, у Києві, на Оболоні. І в неї саме з цим місцем пов'язані безліч дитячих спогадів про тренування та виступи.

Олена Шоптенко, фото: Instagram
Олена Шоптенко, фото: Instagram

"Центральна будівля культури в місті Ірпінь з'явилася одним із перших серед подібних закладів на території України після Другої світової війни. Ініціатором будівництва виступила місцева громада, і влітку 1952 року з'явився Будинок культури. А вже восени 1954 року відбулася його відкриття: зал для глядачів на 484 місця, фойє, гримерний, хореографічний, вокальний та театральний класи", - пише Олена Шоптенко.

Потім вона згадала, що згодом там проходило багато заходів та "тренувань", але після початку повномасштабної війни рашистами ця шикарна будівля була знищена, оскільки Ірпінь у перші місяці став справжнім щитом для столиці.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На дитячому знімку вона постала у жовтому топі та у жовтих гольфах, а також у джинсовій спідниці.

Олена Шоптенко. Фото: скриншот Instagram
Олена Шоптенко. Фото: скриншот Instagram

"Це дуже жахливо, але після перемоги ми обов'язково все відбудуємо", "Красуня, молодець! Не зупиняйся", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олена Шоптенко згадала минуле та жорстокість до цього дня: "Відчуття..."

Як повідомляв "Знай.uа", Олена Шоптенко з "Танців зі зірками" наповнила новим змістом "танець життя": "Кожна з двох пар опинялася в зоні ризику"

Знай.ua писав, Олена Шоптенко з "Танців із зірками" ніжно лягла на партнерку під оплески глядачів: таке не часто побачиш на вулицях