Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія зізналася, що війна змусила їхню родину переглянути погляди на життя та відмовитись від зайвої розкоші. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Камалія поділилася знімком із Дня народження дочок-близнючок. На ньому вона позує біля дівчат у компанії чоловіка, відомого бізнесмена Захура. На столі стоїть святковий торт, без достатку.

Камалія з чоловіком. Фото: скрін youtube
Камалія з чоловіком. Фото: скрін youtube

Співачка наголосила, що цього року сімейство вирішило не влаштовувати гучних вечірок та обійтися без дорогих подарунків. За її словами, війна змусила їх з чоловіком переосмислити життя і зрозуміти, що по-справжньому дорого і важливо.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Війна навчила нас жити інакше… Якщо раніше ми святкували сімейні свята з розмахом, великою кількістю гостей, дорогими подарунками, то зараз я зрозуміла, що щастя в іншому. Слава Богу, що ми один у одного, живі та здорові", - поділилася зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Камалія присвятила нову пісню українкам, які чекають на своїх героїв з війни - біль відчує кожна: "Дає віру та надію".

Також наш портал інформував, Даша Астаф'єва відсмажила реберця для ЗСУ на одній кухні з Клопотенком з "МастерШеф": "Велика честь".

Крім того, наш портал інформував, що блогер Олег Машуковський зняв усе зайве і потряс перед шанувальницями булочками: "Запросила, я прийшов, та ще й трусах побував".