Тіна Кароль поділилася кількома ексклюзивними кадрами, зробленими спеціально для модного журналу Vogue Ukraine.

Жінка вкотре показала свою чарівну красу. Вона часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона людей.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Ексклюзивно для Vogue Ukraine: фотосесія на вулицях Токіо у кутюрній колекції "LELEKA", - пише Тіна Кароль у публікації.

Поки зйомки проходили не для японського журналу, хоча в майбутньому можливе всяке. Сукні від бренду Level Couture, музою якого є співачка. Нещодавно бренд представив колекцію у Японії, а на показі Тіна виконувала пісні з нового міні-альбому.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

На знімках вона постала у різних вбраннях, які мають багато прозорих елементів. Вони демонструють витончену фігуру співачки - худенькі ніжки, а також великі груди - її не приховує нічого.

"На вас ці моделі виглядають більш жіночними", "Чарівна, краса надихає", "Ви як Афродіта, образ незвичайний!", "Красива Тіна, але ці фотосесії зараз не на часі", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль "утопила" величезні груди у сукні і зізналася, на кого чекає вдома: "Любимо, віримо"

Як повідомляв "Знай.uа", син Тіни Кароль приголомшив зіркову маму заявою, відмовившись від стосунків із дівчатками: "Це для підкаблучників"

Знай.ua писав, співачка М'ята (Юля Загорська) дала майбутнє Тіні Кароль, взявши її на підспівки: "Давай перевіримо"