Знаменитий російський телеведучий, пародист, гуморист і шоумен Максим Галкін насолодився романтикою далеко від Алли Пугачової та дітей. Відповідними кадрами він поділився у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Максим Галкін у рамках туру відвідав Нову Зеландію та зупинившись у розкішному номері з каміном показав місцеву красу.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

"Слухайте, за що я, окрім іншого, завжди вдячний своїм глядачам, за те, що я потрапляю до таких куточків землі, можливо, куди б я ніколи не потрапив. Цього разу, опинившись утретє в Новій Зеландії, чудово зустрівшись з глядачами в Окленді я нарешті вирушив на південний острів Нової Зеландії", - розповів Максим Галкін.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Артист вийшов на балкон і показав неймовірно романтичний пейзаж, від якого неможливо відірвати око.

"Дивіться на цю красу. Світанок над південним озером. Нова Зеландія", - захоплено коментує відео гуморист.

Раніше портал Знай повідомляв, Алла Пугачова випила з подругою Лаймою Вайкуле та наговорила трохи зайвого: "Живи спокійно країна".

Також наш портал інформував, Максим Галкін поїхав на інший континент і показав, як розважається без Алли Пугачової та дітей: "Гуляю".

Крім того, ми писали, Максим Галкін у Варшаві своєрідно підтримав Україну – глядачі не хотіли "відпускати".