Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Валерія Крук нагадала, що холодна та дощова осінь вже щосили стукає у вікна українців, бабиним літом і не пахне. У цей час вона намагається дотримуватись особливих ритуалів, які з радістю перерахувала шанувальникам.

Скріншот із Instagram, Валерія Крук
Скріншот із Instagram, Валерія Крук

Усього їх 12, найцікавіші - це прочитати мінімум одну книгу, зробити ревізію свого будинку, випити глінтвейн після літа, "перевзути" машину та багато іншого.

"Закохатися... я не знаю чому, але кохання, яке ти зустрічаєш восени набагато міцніше і назавжди залишається в твоєму житті в будь-якій формі... заміжжя, дружба або добра пам'ять.. важливо, що назавжди.. (до речі можна і наново у свого чоловіка/дружину", - додала дівчина.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Також Валерія зазначила, що такі маленькі ритуали допоможуть підтримати дух та позбутися депресії, але водночас важливо не забувати про подяку ЗСУ.

Раніше ми писали про те, що "Кульбаба" Валерія Крук втиснула "булочки" у шкіряні штани, нахилившись до машини: "Все, щоб заробити"

Як повідомляв Знай.ua, "Кульбаба" Валерія Крук після повернення в Україну об'їлася каші і показала задоволене личко: "Як я чекала на це"

Також портал Знай.ua писав, що "Кульбаба" Валерія Крук заявила, що війна позбавила її страху і підштовхнула до змін: "Усі проблеми – лушпиння"