Даша Ульянова, блогерка, яка підкорила серце несамовитого пілота Макса Михайлюка на шоу "Холостяк" вирішила получитися до доброї справи, надихнувшись перемогами наших воїнів на фронті.

У своєму Instagram Даша написала, що вирішила долучитися до доброї справи - збору коштів для ЗСУ, пропонуючи свої послуги. Вона вирішила зробити марафон по стретчингу, а кошти направити на благодійні фонди, які допомагають ЗСУ.

Даша Ульянова. Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa/
Даша Ульянова. Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa/

На фоні останніх подій, які переломали хід війни, де наші воїни перехватили ініціативу! Уся країна несамовито радіє, увесь світ в приємному шоці від наших супергероїв. Народ продовжує об’єднуватись і бути надійним тилом. Я також хочу долучитись до цього неймовірного дійства. І закликаю вас, моя прекрасна активна аудиторія, зробити це разом зі мною. - написала Даша.

Даша Ульянова. Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa/
Даша Ульянова. Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa/

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

На фото дівчина сидить на бордюрі у позі наближеній до пози лотоса. Дівчина має чудову розтяжку, та не соромиться її демонструвати.

У коментарях підтримали ініціативу Даші, та залюбки залишили коментарі під їх фото:

"Яка ви молодець, кожен повинен наближати перемогу на своєму фронті", "Ваууу, ну і красотка", "ура! так чекала", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що стильна Даша Ульянова, яка підкорила Макса Михайлюка на "Холостяку" подякувала за вересень: "Просто чарівна".

Як повідомляв "Знай.ua" переможниця "Холостяка 10" Ульянова "шукала груди"під хіт Кеті Перрі, а наштовхнулась на хейт через губи.

Також "Знай.ua" інформував, переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова показала себе "і тут і там": "гульки" повилазили з усіх боків.