Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина показала, наскільки важливі дрібниці життя, поділившись яскравим та емоційно наповненим роликом. Відповідну публікацію зірка розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Ксенія Мішина має численну армію шанувальників, адже комусь запам'яталася з ролей у серіалах та фільмах, а іншим у романтичному проєкті "Холостячка". Зірка не забуває про фанів і частенько радує їх новими фото та відео на своїй сторінці.

Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube
Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Ксенія Мішина захопила неймовірно чуттєвим та позитивним відео. Зірка, зважаючи на все, вирішила ненадовго повернутися в дитинство і весело прогулялася містом. Вона весело зістрибувала з парапетів, танцювала біля фонтану і просто енергійно бігала, радіючи життю.

"Найкраще місце не землі", - підписала ролик зірка.

Популярні новини зараз
Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Шанувальники не приховували захоплення ні від актриси, ні від її нового ролика.

"Неймовірна красуня. Волосся просто шикарне. Змонтовано так красиво, супер", "Яке круте відео, яке просто пронизане життям", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, "Холостячка" Ксенія Мішина сходила на страшне побачення у підземеллі з молоденьким хлопцем: "Погодилася і..."

Також наш портал інформував, стильна Даша Ульянова, яка підкорила Макса Михайлюка на "Холостяку" нагадала, кому дякувати за вересень: "Просто чарівна".

Крім того, ми писали, Тіну Кароль знайшли на смітнику, а колишній Дорофєєвій Дантес одразу заступився: "Шукав штуки від цигарок".