Знаменитий російський гуморист, пародист і шоумен Максим Галкін похвалився активним відпочинком в горах Нової Зеландії, куди потрапив гастролюючи світом. Ефектним роликом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Після критики уряду через повномасштабне вторгнення російських військ в Україну і виїзд з росії, гастрольне життя Максима Галкіна жодним чином не призупинилося, а навіть набрало обертів. Артист колесить практично всім світом, даруючи посмішки та позитив глядачам. У перервах він не відмовляє собі в задоволенні насолодитися відпочинком.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Максим Галкін показав, як насолоджується катанням на лижах засніженими вершинами Нової Зеландії. Артист продемонстрував, що непогана майстерність, спускаючись із гори, показавши, що талановита людина – талановита у всьому, і навіть у спорті.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Класна каталка вийшла у Новій Зеландії", - підписав гуморист.

Шанувальники захопилися яскравими кадрами і зазначили, що було б ще крутіше, якби з Максимом Галкіним була його дружина Алла Пугачова та діти.

"Здорово у тебе виходить! Молодець!", "Ще б Алла з Вами каталася б і діти, взагалі було б супер", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Алла Пугачова випила з подругою Лаймою Вайкуле та наговорила трохи зайвого: "Живи спокійно країна".

Також наш портал інформував, Максим Галкін поїхав на інший континент і показав, як розважається без Алли Пугачової та дітей: "Гуляю".

Крім того, ми писали, Максим Галкін у Варшаві своєрідно підтримав Україну – глядачі не хотіли "відпускати".