Телеведуча Юлія Панкова на початку повномасштабної війни, з 24 лютого 2022 року, знаходилася в Київській області.

Їй довелося пережити один із найстрашніших моментів у житті, бо вона жила в Гостомелі. І якось до них у будинок увірвалися 13 спецнаймачів Рамзана Кадирова, відібрали телефони, забрали мисливську рушницю та погрожували батькові ведучій. Наразі Юлія Панкова перебуває в Європі, де змогла повернутися до нормального життя.

Юлія Панкова. Фото: Instagram
Юлія Панкова. Фото: Instagram

У Instagram, де за її життям стежать понад 20 тисяч людей, у Stories вона виставила і відео, і фотографію того, як проходить її звичайний ранок в Амстердамі, Нідерланди.

"Біжати з коханими вранці. Мімікрірую під спортсменку. Дякую, моя Танюша", - пише Юлія Панкова.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На відео її не видно. Спереду її подруги, всі вони біжать просто вулицею. А вже на фотографії Юлія все ж таки постала, перебуваючи на перехресті і посміхаючись, дивлячись прямо в камеру.

Юлія Панкова, скріншот: Instagram Stories
Юлія Панкова, скріншот: Instagram Stories

Юлія Панкова, скріншот: Instagram Stories
Юлія Панкова, скріншот: Instagram Stories

До цього в публікації вона востаннє викладала щось аж 3 вересня. На знімку можна побачити синю сумку-сітку з, можливо, книгами, на яких напис "Російський військовий корабель - йди нах*й та інші історії".

Нагадаємо, ведуча "Ревізора" Юлія Панкова показала колоритне архівне фото своєї родини з Полтавщини: "Забрала з рідного дому"

Як повідомляв "Знай.uа", українська телеведуча розповіла про найстрашніший момент у житті, зіткнулася з кадрівцями віч-на-віч: "Погрожували"

Знай.uа писав, зірка Ревізора в розпал пандемії зізналася, що не могла відчути запахи та смаки