Відомий український гуморист, актор, зірка "Квартал 95" Юрій Ткач показав, яке свято влаштувало у особливий для всієї родини день. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно радує шанувальників новими фото та відео, показуючи моменти як з особистого життя, так і роботи.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Цього разу родина гумориста відзначала особливу дату – 8-річчя єдиної доньки Лізи. Юрій Ткач показав, яке свято влаштувало для улюбленого чада.

"Не можу в це повірити, але минуло вже вісім років, як живу і дихаю тобою, моя Крихітка Лізі!!! Я подарую тобі весь Світ і зроблю все, щоб ти була безмежно щаслива!!! Але щодня це відчуття даруєш нам ти ))) Люблю, обожнюю і надихаюсь тільки тобою!!!", - написав Юрій Ткач.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

На відео все скоромно, без надмірностей, але при цьому неймовірно мило і тепло. Батьки піднесли іменинниці святковий тортик та подарунок, якому дівчинка неймовірно зраділа.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Іра Гатун з "Жіночого кварталу" та Юрій Ткач дали спеку під сценою, затьмаривши Руслану: "Голосяка, як у Паваротті!".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".

Крім того, наш портал інформував, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, чому вирішила народжувати в Грузії та як обрала ім'я синові: "Прислухаюся до інтуїції".