Повномашстабна війна, яку розпочали росіяни 24 лютого 2022 року, підкосила ноги багатьом українцям. Особливо це стосується мам, які виховують своїх дітей наодинці.

Серед таких і зірка шоу "Супермодель по-українськи" та "Пара на мільйон" Катерина Лисенко, яка сама рятувала цілих чотирьох малюків, адже допомогти їй не було кому.

Як і мільйони інших українок, учасниця реаліті "Пара на мільйон" та "Супермодель по-українськи" (Новий канал) Катерина Лисенко після початку повномасштабної війни вирішила рятувати себе та чотирьох своїх дітей, виїхавши за кордон. Перші вибухи застали її вдома, у Києві, а вже 4 березня вона вирушила в дорогу.

"З першого дня я весь час не спала, перебувала у стресі. Дуже боялася за життя дітей. Моя рідна сестричка живе на Кіпрі, тому поїхала до неї , – розповіла Катерина. – Також три тижні жила у Польщі, мені сподобалося – до наших людей ставляться гостинно."

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Катерина Лисенко з донькою, фото із соцмереж дівчини
Катерина Лисенко з донькою, фото із соцмереж дівчини

Життя на Кіпрі недешеве, тому дівчині доводиться дуже багато працювати, щоб платити за оренду житла та забезпечувати інші потреби.

"Мені важко як морально, так і фізично. Я дуже вимотана і часто депресую , - зізналася учасниця реаліті Нового каналу. - Діти теж пережили великий стрес, реагують на війну негативно. Син став русофобом. Дуже хочуть додому, як і я."

Залишитися в Європі назавжди Катерина не хоче — вона планує повернутися на Батьківщину, адже, поживши за кордоном, зрозуміла, що в Україні їй набагато краще.

Катерина Лисенко, фото: пресслужба Нового каналу
Катерина Лисенко, фото: пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, що Леся Нікітюк "затягла" на проєкт "Пара на мільйон" подружку Вікі Маремухи та Ані Сулими із СМПУ: мама чотирьох дітей та розлучення.