Чим довше людина перебуває у стресовій ситуації, тим частівше вона звертається не до порад експертів точних наук, а до професіоналів, яким Всесвіт відкритий трохи більше, ніж звичайним людям.

Коли в Україні почалась повномасштабна війна, то всі радо слухали військових чи аналітиків, які робили логічні висновки з подій. Зараз же все частіше можна побачити запити з пошуку думки саме екстрасенсів.

Цю хвилю підхопив і Григорій Решетник, чкий є ведучим проєкту "Як ти?". Спочатку в кріслі гостя сиділа Олена Курилова, а тепер прийшов ще один сильний екстрасенс, який відповість на важливі питання, що хвилюють багатьох українців.

Григорій Решетник на інтерв'ю з Оленою Куриловою, кадр з інтерв'ю
Григорій Решетник на інтерв'ю з Оленою Куриловою, кадр з інтерв'ю

В суботу, 17 вересня, о 9:30 в ефірі та на офіційному Youtube-каналі СТБ вийде 17 випуск проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником. Відверто про особисте розповість двічі переможець проєкту "Битва екстрасенсів" та експерт містичного реаліті "Слідство ведуть екстрасенси" Хаял Алекперов.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Його ім'я знають в усій східній Європі: найпотужніший ясновидець, переможець кількох "Битв екстрасенсів" Хаял Алекперов допомагав Україні визначати позиції ворога. Приголомшливо — за чиєю спиною ховається російський диктатор? Чи знає Хаял, коли росія зазнає краху? А також:

  • Як рятував людей своїми передбаченнями?

  • Чи має путін духовне ім’я?

  • Невже екстрасенс передбачив війну в Україні?

  • Який прогноз Хаяла: коли закінчиться війна?

"Я вів людей. Говорив, коли їхати, коли ні. Люди не знали, що на них чекає, якщо вийдуть на вулицю або почнуть евакуюватися. Чи вб'ють їх росіяни, чи ні… І я бачив сни і допомагав їм виїжджати", — розповість Хаял.

Нагадаємо, коли та чим закінчиться війна в Україні? Таролог Роман Шептицький попередив про складні 3-5 років.

Раніше ми повідомляли, що екстрасенс Олена Курилова попередила українців про війну ще в 2020 році.