Девід Бекхем емоційно прощався з королевою Єлизаветою II після більш ніж 12 годин очікування в черзі, щоб засвідчити свою повагу покійному монарху.

16 вересня зірка британського футболу витирав сльози у Вестмінстер-холі. Також було помічено, що він сховав голову до рук, коли стояв з іншими скорботними.

Схоже, він став у чергу без своєї знаменитої родини о 2 годині ночі в п'ятницю і чекав понад 12 годин, щоб побачити королеву, що лежить.

Девід Бекхем на прощанні з Єлизаветою II, кадр з відео
Девід Бекхем на прощанні з Єлизаветою II, кадр з відео

Бекхем, схоже, не заперечував проти уваги, яку він отримав у черзі, і нібито навіть купив купу щасливих фанатів пончиків, щоб зарядити їх енергією, поки вони чекали в довгій черзі, як написав один чоловік у Твіттері.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Бекхем був одягнений у жалобу, у чорному костюмі та чорній кепці. Він зняв кепку, коли увійшов до зали.

Джерело повідомив Daily Mail, що спочатку Бекхем ховався від радарів і не був сфотографований фанатами з поваги, але все змінилося, коли день прощання настав, і багато глядачів зібралися навколо зірки, щоб спробувати зробити фотографії.

"Мама мого найкращого друга весь час була прямо перед ним, і він стояв у черзі вже десять годин, як і вона" , - написала Ліззі Ллойд у Твіттері, додавши: "Мама мого друга каже, що він приєднався до черги близько 2 години ночі. Він купив людям навколо пончики".

Ллойд також додала, що Бекхем "погодився зробити фотографії, як тільки віддасть шану Її Величності".

Бекхем поділився, що був "спустошений" після смерті королеви минулого тижня.

Нагадаємо, що померла королева Єлизавета II: найцікавіші та маловідомі факти із життя її величності.

Раніше ми повідомляли, що Захарова пішла п'яними стопами Медведєва і розповіла, як Єлизавета II боролася з Бандерою у Другій світовій.