Схоже, що руки короля Чарльза III дуже постраждали через те, що за останній тиждень він вітав сотні людей.

Король обмінювався рукостисканням із представниками громадськості під час своєї першої поїздки до Уельсу після смерті королеви Єлизавети II 8 вересня у віці 96 років.

Єлизавета II, скріншот: Youtube
Єлизавета II, скріншот: Youtube

Сотні людей вишикувалися вздовж вулиць біля собору Лландафф, щоб миттю побачити короля Чарльза, який раніше служив принцом Уельським протягом 53 років до принца Вільяма.

Під час привітання внутрішній бік рук 73-річного короля став більш червоним і чутливим в області суглобів і суглобів пальців. Йому ще належить з'ясувати причину, мабуть, сирої шкіри, але користувачі соціальних мереж все ж таки висловили своє занепокоєння.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Тепер з'явилося кілька фотографій тепер уже короля Чарльза дуже... ДУЖЕ... опухлих, червоних рук... із цією людиною все гаразд? Можливо, Вільяму потрібно почати готуватися", - написав один із користувачів.

Принц Чарльз та Каміла. Фото: YouTube
Принц Чарльз та Каміла. Фото: YouTube

"У короля Чарльза червоні руки!! Які є ідеї?" - Запитав інший.

"Я вже давно запитую себе… що відбувається з великими червоними руками Чарльза?" - Твітнув хтось ще.

Деякі послідовники королівської сім'ї також питали, чи свідчить забарвлення його рук про його здоров'я — як зазначили фанати, королева Єлизавета II була сфотографована з темно-синіми синцями на руках лише за два дні до своєї смерті.

Королева Єлизавета II, скріншот з відео
Королева Єлизавета II, скріншот з відео

Нагадаємо, що померла королева Єлизавета II: найцікавіші та маловідомі факти із життя її величності.

Раніше ми повідомляли, що принц Чарльз отримав у подарунок 3 мільйони євро від шейха з Катару.