Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина блиснула ідеальною фігурою у крихітному топі та розповіла, як одного разу її життя перекинулося через приємне відкриття. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ксенія Мішина розповіла, що три роки тому вона була дуже втомлена від життя і намагалася знайти ліки, щоби виправити стан. Саме тоді вона зробила для себе приємне відкриття – медитацію.

Ксенія Мішина. Фото: скриншот Instagram
Ксенія Мішина. Фото: скриншот Instagram

"Це сталося зі мною три роки тому… Абсолютно втомлена і забита у темний кут я направила запит у всесвіт – знайти рішення та пояснення мого психоемоційного стану. І тоді у моєму житті чудовим способом з'явилися медитації", - зазначила зірка.

Ксенія Мішина додала, що саме заняття медитацією можуть подарувати можливість розпочати життя з чистого аркуша, що за нинішніх умов може допомогти багатьом українцям.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"І я переконана, що саме зараз, яка в цей час травмує невизначеність, сповнена стресом і болем, під час переоцінки цінностей і стрімкої зміни всього світу, найлегше відмовитися від старих звичок і почати нове життя. І в цьому питанні медитація – чудовий помічник", – поділилася актриса.

Раніше портал Знай повідомляв, "Холостячка" Ксенія Мішина сходила на страшне побачення у підземеллі з молоденьким хлопцем: "Погодилася і..."

Також наш портал інформував, стильна Даша Ульянова, яка підкорила Макса Михайлюка на "Холостяку" нагадала, кому дякувати за вересень: "Просто чарівна".

Крім того, ми писали, Тіну Кароль знайшли на смітнику, а колишній Дорофєєвій Дантес одразу заступився: "Шукав штуки від цигарок".