Гумористичне товариство "Дизель шоу" продовжує піднімати настрій українцям під час повномасштабної війни проти рашистів.

Нещодавно учасники згадували те, як вони 7 років тому вперше вийшли на сцену Октябрського палацу в Києві. А зараз вони запитали одного з акторів, Олександра Бережка, щодо довгого мовчання у соціальних мережах.

Олександр Бережок, фото: Instagram
Олександр Бережок, фото: Instagram

Чоловік ще на початку повномасштабної війни затих у Instagram. Він ніяк не контактував із шанувальниками, у яких із того самого моменту виникло дуже багато питань. А зараз актор упершепрокоментувавцю ситуацію.

"А навіщо про це говорити публічно? Бігати і розповідати: ось тут я роблю це, тут інше. Не бачу сенсу. Я розумію, що люди хочуть щось знати більше, але я просто виконував свій обов'язок. . Це нормально. Зі мною фотографувалися люди, які впізнавали на блокпостах. А щоб я сам щось викладав - ні", - заявив Олександр Бережок.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Він також розповів, що від початку опинився в теробороні. Навіть черги не було, як у решті міст. Олександр згадує, як треба було знаходити продукти, бо мости були висаджені в повітря і район став "відірваним" від усієї України.

Нагадаємо, зірки "Дизель шоу" згадали, як починали 7 років тому, не забувши про покійну Марину Поплавську: "З важливою місією"

Як повідомляв "Знай.ua", актори "Дизель шоу" показали, що буває з колаборантами на окупованих територіях: "Не завжди вдається знайти"

Знай.ua писав, Єгор Крутоголов "виправдав" керівника "Дизель Студіо" Бланаря, який обізвав Мішину "бл*дунка": "Просто рвонуло"