Ведуча програм "Світське життя", "Голос країни" Катерина Осадча не залишила себе без задоволення образити росіян, які не борються з проблемою, яку самі ж розв'язали... а тікають від неї (мобілізації).

Жінка часто викладає щось у Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона людей. Вона не показала, як це виглядає, але описала величезні черги з російських чоловіків, які перебувають в аеропортах із надією втекти та не стати гарматним м'ясом.

Катя Осадча, сукня від Poustovit, фото: Соня Плакидюк та JetSetter
Катя Осадча, сукня від Poustovit, фото: Соня Плакидюк та JetSetter

"Сьогодні черговий раунд дна - черги з чоловіків на кордонах боліт із сусідами, які ще пускають. Тобто війну зупиняти не варто, варто рятувати свою дупу. На одному з європейських каналів відео з черг чоловіків порівняли з відео евакуації українських жінок та дітей у лютому. Повторюся, не нація, а мотлох", - пише Катерина Осадча в Instagram Stories.

Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories
Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Потім телеведуча поділилася зворушливим відео про повернення звільнених захисників з полону в Україну, а також їх зустріч з рідними та близькими.

"Повертайтеся живими та здоровими!", "Дякую всім, хто боровся за наших захисників і захисниць", "Це дуже зворушливо. Нехай усі дочекаються своїх коханих та мами своїх синів", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катя Осадча просить українців ще більше згуртуватися під час мобілізації в Росії: "Вірю в дива!"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Світське життя" Катя Осадча не витримала, дружина Горбунова закричала про відсутнє опалення: "росія не щадить"

Знай.ua писав, Юрій Горбунов показав вчинок справжнього чоловіка, але він не при справах: "Знайдеться якесь чм*"