Співачка, артистка та фіналістка 7 сезону "Голосу країни", та учасниця "Жіночого кварталу" Марта Адамчук розповіла, що святкує придбаний прилад уфо, на який відкривала збір серед своїх шанувальників.

Про це зірка написала під своїм чарівним фото, яке розмістила на сторінці в Інстаграм, за оновленнями від Марти спостерігає майже 50 тисяч осіб.

Марта Адамчук. Фото: instagram.com/marta_adamchuk/
Марта Адамчук. Фото: instagram.com/marta_adamchuk/

Святкую придбане за вашої участі уфо для брата на фронт. Але насправді з усіх сил вже чекаю перемоги, - Марта Адамчук.

Сторіс Марти Адамчук. Фото: instagram.com/marta_adamchuk/
Сторіс Марти Адамчук. Фото: instagram.com/marta_adamchuk/

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В сторіс Марта показала обігрівач, який відправився на фронт до брата.

Марти Адамчук. Фото: instagram.com/marta_adamchuk/
Марти Адамчук. Фото: instagram.com/marta_adamchuk/

У коментарях шанувальники були вражені від неймовірно прекрасного вигляду Марти, та написали їй, яка прекрасна та талановита зірка сяє в українському шоубізнесі.

"Яка гарна", "Боже, яка ж краса", "Яка красуня", "Боже, яка ви гарна", "Дуже гарна", "Королева, яка гарна", "Дуже красива зачіска. Я такого не бачив ні в кого іншого", "Марта, яка Ви красива, та ще й дуже талановита", "Як же гарно брюнеткам у цьому кольорі", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/marta_adamchuk/
Коментарі. Фото: instagram.com/marta_adamchuk/

Нагадаємо, ми писали, що Марта Адамчук разом з Pianoboy зачарували шанувальників найпопулярнішими піснями війни: "Ми виплакали".

Як повідомляв "Знай.ua" зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук зігнулася, щоб показати попу, дізнавшись прекрасне.

Також "Знай.ua" інформував, що зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук задумалася про те, що відбувається у світі, і заговорила про повстання.