Відома іспанська акторка, модель та зірка серіалу "Паперовий будинок" Урсула Корберо, яка зіграла Сілені Олівейра "Токіо", показала, що завжди лежить у її сумочці.

Акторка зізналася, що її сумка важить чимало, адже вона зазвичай не може обходитися малою кількістю речей. Визнається, що не всі речі, які лежать у її сумочці, насправді потрібні.

Наприклад, тамагочі, який не працює, Урсулі Корберо подарував фотограф після однієї з фотосесій і з того часу вона його носить з собою як талісман.

Звичайно, в сумці акторки знайшлися ключі від її будинку, однак із цікавим брелоком у вигляді скелета, який вона придбала багато років тому. Там також знайшовся набір для чищення зубів та зубна нитка, а також чорні окуляри.

Урсула Корберо, кадр з відео
Урсула Корберо, кадр з відео

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Урсула Корберо також носить маленьку баночку з ароматними травами, яку вона колись купила в Таїланді. Говорить, що трави допомагають їй від мігрені, адже вона не дуже любить приймати різні медикаменти.

Однак у сумці актриси про всяк випадок знайшовся і парацетамол. А також навушники, щоб слухати музику і навіть запальничка, якою актриса, за її словами, рідко користується.

Записувати свої плани актриса любить ручкою у звичайному щоденнику, тому він теж завжди із нею. Зі своєї сумочки Урсула Корберо також вийняла віяло, паспорт, кредитку, смартфон, фігурку слоника на удачу, і навіть упаковку хамона.

Нагадаємо, що Урсула Корберо з "Паперового дому" попрощалася: як склалося життя актриси після шаленого успіху.

Раніше ми повідомляли, що "Лісабон" змусила Професора з "Паперового дому" ревнувати навіть у реальному житті: "обламали" кайф "Москві".