Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін показав, як йому пощастило поекспериментувати з Артемом Пивоваровим у прямому ефірі. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Дьомін регулярно спілкується з безліччю зірок, бере у них інтерв'ю та відкриває шанувальникам новий погляд на своїх кумирів. Цього разу до нього в студію завітав дуже талановитий улюбленець українців – Артем Пивоваров.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Слава Дьомін та Артем Пивоваров прямо в ефірі зважилися на несподіваний експеримент - переспівати "Рандеву" під музику відомої народної пісні.

"Переспівали у прямому ефірі пісню Пивоварова "Рандеву" під музику народної пісні "Ой ти Галю"", - підписав ролик ведучий.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У радіоведучого та виконавця вийшов дуже яскравий та емоційний "кавер", який викликав захоплення у шанувальників.

"Оце так підпал", "Тягне на ще одну нову версію "Рандеву", "Ви зробили мій день. Тепер є народна версія "Рандеву", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров згадав юність і показав, чим займався із друзями після школи: "Золотий час".

Також наш портал інформував, колишня Міс Україна завершила лондонський марафон, загорнувшись у жовто-синій прапор: "Відповідальність за країну та народ".

Крім того, ми писали, Артем Пивоваров зупинив концерт і пустив скупу чоловічу сльозу разом із шанувальником: "Людинності немає ціни".