24-річна донька Майкла Джексона поділилася серією спекотних фотографій з Тижня моди в Парижі у своєму Instagram 5 жовтня, позуючи у крихітній сукні-комбінації кремового кольору з прозорим мереживним ліфом, що демонструє її проколотий сосок.

Модель та музикант доповнили образ у стилі спідньої білизни кольє із заклепками, круглими сонцезахисними окулярами та коричневими замшевими чоботями до стегон із Paris Texas.

"Чи можемо ми поговорити про черевики, будь ласка", - прокоментував один із передплатників, на що інший пожартував: "Ви маєте на увазі цицьки?"

Джексон одягнув це вбрання на вечір понеділка, присвячений виходу першої книги знаменитого фотографа Стівена Кляйна. Серед інших зірок, які були присутні на заході, були Наомі Кемпбелл, Коко Роша, Мішель Ламі та Лоу Роуч.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Джексон одягла це вбрання на вечір понеділка, присвячений виходу першої книги знаменитого фотографа Стівена Кляйна. Серед інших зірок, які були присутні на заході, були Наомі Кемпбелл, Коко Роша, Мішель Ламі та Лоу Роуч.

Хоча це вперше, коли Джексон показала цей пірсинг у соціальних мережах, вона вже розповідала про свою велику колекцію прикрас для тіла.

Періс Джексон, фото: parisjackson/instagram
Періс Джексон, фото: parisjackson/instagram

У неї навіть сім кілець і гвоздиків у вухах – відсилання до улюбленого номера її покійного батька.

Джексон також є гордою володаркою понад 80 татуювань: від пошани її поп-іконі до троянди, яка відповідає татуюванню подруги Кари Делевінь.

У моделі Skims також є дизайни, присвячені Led Zeppelin та Mötley Crüe, та навіть татуювання на нозі, яке вона намалювала сама.

Нагадаємо, що 56-річна сестра Майкла Джексона Джанет показала, якою вона стала без макіяжу.

Раніше ми повідомляли, зірку фільму "Загін самогубців" Кару Делєвінь хочуть засунути до лікарні, Марго Роббі в роздраті.