Відомий український співак та кумир зграї закоханих у нього "вовчиць" Олег Винник раніше часто радував шанувальників яскравими публікаціями зі свого життя в соцмережі Instagram. Там за ним стежить майже мільйон людей.

Проте після того, як в Україні почалася повномасштабна війна, народний улюбленець кудись зник. Хтось говорив, що втік, а хтось, що лікується. Одне варто визнати – фанаток у Винника через це точно поменшало.

Олег Винник. Фото: скрин відео
Олег Винник. Фото: скрин відео

А для тих, хто все ж таки залишився на "вовчому" боці, пропонуємо згадати, як раніше Олег радував своїх шанувальниць.

Якось артист похвалився ефектними знімками у капелюсі, які супроводжував чоловічою цитатою.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дивлячись у минуле - знімаю капелюх, дивлячись у майбутнє - закочую рукави! Дякую за ідею. PS Я вражений кількістю ваших коментарів у соцмережах під минулою фотографією в капелюсі. Нарахував більше 3,5 тис відгуків. Щиро вдячний за активність" , - із захопленням пише виконавець.

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

На чорно-білих знімках Винник позує на шкіряному дивані в оксамитовому піджаку. На голові у нього капелюх-котелок.

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

"Ваше фото стоїть у мене на екрані блокування, ви неперевершений!", "Олеге, ви вдаєтеся до стилю панків?", "Прикольні фотки, Олег Анатолійович, ви, як завжди, на висоті", "Стильний", "Гарний, неймовірний образ! Олег Анатолійович, вам дуже йде», «любимо безмежно» , - засипають компліментами Винника його шанувальники.

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

Нагадаємо, що поки Олег Винник лікується, його вовчиці перебігли до Віктора Павлика і подякували Реп'яхову за чоловіка.

Раніше ми повідомляли, що вовчиці завили від нетерпіння: Олега Винника з бородою бачили у Києві.