Співак Сергій Лазановський, який став відомим після перемоги на вокальному шоу "Голос країни".

Сергій Лазановський у Instagram заспівав невеличку пісеньку про палаючий міст.

Сергій Лазановський. Фото: скриншот Instagram
Сергій Лазановський. Фото: скриншот Instagram

"Світає, край неба палає, бавовна над Кримом летить, В Чорнім морі міст догоряє, ну шо там Вова, як ся спить?", - заспівав Сергій. Він також прокоментував відео, пояснивши свою пісеньку тим, що не зміг втриматися. Адже кримський міст був одним з досягнень путіна у війні з 2014 року. Він його будував довго та казав, що той ніколи не "впаде".

Сергій Лазановський. Фото: instagram.com/s.lazanovskyi_ridnyi/
Сергій Лазановський. Фото: instagram.com/s.lazanovskyi_ridnyi/

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У коментарях відео прокоментували шанувальники Сергія, яких на сторінці музиканта понад 60,3 тисячі осіб. Всі раділи цій маленькій перемозі, порушенню сполученню між Кримом та країною-терористом, а особисто путіну бажали швидше відсвяткувати від'ємний день народження.

"Найкраще музичне супроводження для цього відео", "Це був найкращий подарунок для Вови", "Треба повноцінний трек робити", "подарунок-супер, якби ще він був би на мості тому", "Мені здається, Вова запам'ятає цей подарунок назавжди", "Ще би ту скотину так", - написали шакнувальники.

Сергій Лазановський, коментарі. Фото: instagram.com/s.lazanovskyi_ridnyi/
Сергій Лазановський, коментарі. Фото: instagram.com/s.lazanovskyi_ridnyi/

Нагадаємо, ми писали, що закоханий переможець "Голосу країни" Лазановський заспівав про свої мрії: "Поцілуй мене".

Як раніше писав "Знай.ua" красуня Надя Дорофєєва зізналася у своїх гріхах та чому вкотре офігіла від України: "Не раз стикалася...".

"Знай.ua" інформував, що переможець "Голос Країни 11" Лазановський показав, як реагують ЗСУ, після втечі окупантів: "Шо сразу тікаєш".