Відомий український репер, продюсер, шоумен та чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, котрий усім відомий як Потап дотепно висміяв володимира путіна після "бавовни" на кримському мосту. Зробив це артист на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олексій Потапенко намагається бути постійно на зв'язку зі своїми шанувальниками та регулярно радує їх новими фото та відео на своїй сторінці. Артист ділиться не лише особистими кадрами, а й любить висміювати "успіхи" російських окупантів.

Олексій Потапенко. Фото: скриншот Instagram
Олексій Потапенко. Фото: скриншот Instagram

Так, цього разу Потап посміявся з володимира путіна після того, як частина кримського мосту пішла під воду через вибух. Репер опублікував уривок із радянського мультика, в якому цар уранці вийшов до річки, його міст зник. Паралелі між казковим персонажем та главою Кремля проведені дуже кумедно та найголовніше точно.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

Шанувальники не змогли стримати сміху.

"Все за сценарієм! Все як вони люблять! Слава Україні, Героям Слава", "Супер на тему", "Цей відосик зробив мій день", "на дні твій міст:)) там же де і російський військовий корабель", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пісню Потапа, яку він заспівав перед воїнами ЗСУ, наділили новим змістом: "Дороги теж будуть".

Також наш портал інформував, Настя Каменських одужала в особі, українці вже зачекалися на її дитинку: "Коли побачимо?"

Крім того, ми писали, Потап побував у гостях у воїнів ЗСУ та захопився їх мужністю: "Наші козаки".