Жителі Запоріжжя останніми днями постійно знаходяться під нелюдськими обстрілами рашистів – терористичні війска умисно б'ють по житловим будинкам, намагаючись завдати найбільше руйнувань та вбити укомога більше цивільних громадян.

Про це говорить вся країна переживаючи разом з мешканцями Запоріжжя їх біль та страждання. Зокрема, про це написала й акторка Ольга Сумська, яка родом з козацького міста.

"Жителі Запоріжжя бояться повторення Маріуполя! Потрібно закрити небо! Це жахіття потрібно зупинити! 9 жовтня! Обстріл Запоріжжя: кадри з місця подій. На відео – житловий будинок, в якому обвалився під'їзд, а також приватний сектор. Російська армія посилила обстріли Запоріжжя останніми днями. Зараз відомо вже про 17 загиблих внаслідок сьогоднішнього удару… Глибокі співчуття моїм дорогим землякам, моєму рідному місту!", – пише Ольга Сумська.

У коментарях українці, зокрема й з Запоріжжя подякували за підтримку та висловили сподівання, що скоро українці зможуть це припинити.

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації
Показати ще

"Я забула коли взагалі спала. Боюся заснути… Росія кожен день обстрілює і цілить у дома де люди сплять. Ненавиджу цих орків бездушних!", "Якби можливо було закрити небо... над всією країною!!!", "Ці істоти загнобленні, безправні в своїй країні несуть смерть сюди. Вони сповнені ненавистю від безсилля підкорити нас, тому роблять тільки те,що вміють- вражають беззахисних", "Дякую вам за те що поширюєте тему Запоріжжя, ми з області переїхали з під окупації, але в Запоріжжі багато знайомих і родичів", – пишуть у коментарях українці.

Як писав Знай раніше, Ольга Сумська показала, на що перетворили окупанти драматичний театр у Миколаєві.

Знаменита українська телезірка, заслужена та народна артистка України, популярна актриса Ольга Сумська показала жахливі наслідки обстрілу драматичного театру у Миколаєві. Вона розмістила відеоролик у соцмережі та показала результат обстрілу окупантами.