Відома українська дзюдоїстка Дар'я Білодід, яка здобула бронзу на Олімпійських іграх 2020, після гучної перемоги почала активно розвивати свій профіль у Instagram, де за нею стежить майже 500 тисяч людей.

Дар'я Білодід 10 жовтня відзначала свої 22 роки і саме цього дня російський ворог випускав десятки ракет на територію її рідної країни, хоча сама вона зараз закордон. Спортсменка зізналася, що через це святковий настрій немов зник, і невдалий виступ на чемпіонаті Світу теж дався в знаки.

Скріншот із Instagram, Дар'я Білодід
Скріншот із Instagram, Дар'я Білодід

"Невдалий виступ на чемпіонаті Світу,який я важко переношу. Та знову погані новини з України. Моє рідне місто-Київ знову бомблять. Війна продовжується та знищує мою Батьківщину…" - написала Дар'я.

Дівчина найбільше мріє про мир та спокій в Україні. Також вона подякувала тим, хто залишається поряд і маму за життя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У коментарі її встигли привітати та побажати багато всього хорошого сотні шанувальників. А ще її заспокоїли, що перемоги ще попереду.

Коментарі - instagram.com/dariabilodid7/
Коментарі - instagram.com/dariabilodid7/

Раніше ми писали про те, що дзюдоїстку Дар'ю Білодід хочуть бачити новою "Холостячкою": може "потягатися" з Мишиною та Огнєвіч.

Як повідомляв Знай.ua, найкрасивіша дзюдоїстка світу Дар'я Білодід зняла білизну для гарячих кадрів в Іспанії: "Вас можна перемогти?"

Також портал Знай.ua писав, що найкрасивіша дзюдоїстка світу Дар'я Білодід оголила спинку і показала, як може: "Не потіє?"