Відомий продюсер та виконавець Олексій Потапенко поділився публікацією, на якій постав перед воїнами ЗСУ.

Чоловік Насті Каменських нещодавно повернувся до України. Тепер він їздить на концерти, виступаючи перед нашими захисниками. А також демонструє наслідки повномасштабного настання рашистів. На цей раз - після масового ракетного удару, здійсненого 10 жовтня 2022 року.

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

"Київ... стратегічні об'єкти, за якими б'є імперія зла", - пише Олексій Потапенко у публікації.

Він відвідав столицю там, куди потрапили російські ракети, де загинули мирні жителі.

Популярні новини зараз
Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково
Показати ще

"Давайте ми в парку, в самому центрі Києва, подивимося, що за стратегічні об'єкти вражають росіяни, коли пускають на нас ракети. Подивіться, якої глибини вирви від бомби. Дитячий майданчик, так? Це ваш стратегічний об'єкт ? Метри три вирви", - каже він.

Потап. Фото: instagram.com/realpotap/
Потап. Фото: instagram.com/realpotap/

"Потапе, молодцю, що такі відео показуєш!", "Не треба витрачати свою енергію на цих ху*луш! Щось таке, а не люди", "Ізраїль молиться за вас! Слава Україні", "Все відбудуємо, але, на жаль, життя людям вже не повернеш", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських показала, як українські діти ховалися у притулку та співали гімн під час обстрілів: "Незламна нація"

Як повідомляв "Знай.uа", Потап посміявся з путіна, після "бавовни" на кримському мосту: "Все за сценарієм"

Знай.ua писав, Настя Каменських задумалася про нове весілля, заміж вже не за Потапа: "Не сподобалося"