Настя Каменських якось натякала, що нікого не хоче бачити довкола, окрім, звичайно ж, Олексія Потапенка, який повернувся до України після тривалого перебування за кордоном.

Наразі виконавиця розповіла про виконання гімну України. Для неї щоразу це суміш гордості за те, що вона українка, а ще відчуття болю.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Не дарма в нашому гімні співається - "Душу й тіло ми положим за нашу свободу". Настя Каменських додає, що сила українців полягає не лише у перших рядках, а й у наступних, з другого куплету — "Ще на нашій Україні піснь гучна розляже", "Україні слава стане поміж народами".

"І скільки часу не минає, кожне слово досі пронизує до самого серця, бо описує долю нашої країни. Навіть сьогодні, коли Україна щодня мужньо відстоює свої кордони та бореться з ворогом, а мирні українці змушені ховатися в бомбосховищах", - пише Настя Каменських у публікації.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Настя Каменських. Фото: скриншот Youtube
Настя Каменських. Фото: скриншот Youtube

"Господь дав нашому народу силу мужності та віри", "У нашому гімні маніфестується найбільша цінність українського народу - свобода", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських показала, як українські діти ховалися у притулку та співали гімн під час обстрілів: "Незламна нація"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських задумалася про нове весілля, заміж уже не за Потапа: "Не сподобалося"

Знай.uа писав, Настя Каменських зробила це 3 рази завдяки іншому чоловікові: "Для мене честь"