Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська зірвалася на колег з шоубізнесу та накинулася із серйозним звинуваченням. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська поділилася дивним фото та написала емоційний текст, який, зважаючи на все, адресувала хейтерам, яких завжди вистачає в інтернеті.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

"Психолог чи психіатр? Чи може людина, яка не має медичної освіти, колупатися в голові? Ні! Ні! Ні! І ще раз НІ! Сорян, але ви не патологоанатом!", - зазначила зірка.

Крім того, Слава Камінська зірвалася на колег із шоубізнесу. Вона наголосила, що зараз процвітає спекуляція на горі, а про музику немає жодного слова. Кого вона мала на увазі, зірка не уточнила.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Наш шоубізнес зараз - дно! Точно таке ж! І проблема, що ми все це розуміємо, але приймаємо! Ні слова про музику, а лише спекуляція на трагедії", - написала виконавиця.

Реакція шанувальників не забарилася.

"Ну ви як би .... теж так собі шоубізнес", "Це крик душі?", "Тю. Наш шоубізнес завжди був дном. І ви не виняток)", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, колишній чоловік Слави Камінської Едгар дав українцям важливу пораду: "Спробуйте".

Також наш портал інформував, колишня Козловського Раміна оголила декольте, але про біду в Україні не забула: "Сидячи у бомбосховищі..."

Крім того, ми писали, Тіна Кароль у київському метро помолилася за Україну: "Бережіть один одного".