Даша Хлистун, модель, яка стала дружиною Макса Михайлюка з "Холостяка 10", показала красиве відео, у якому дає себе намалювати візажистам.

На своїй інстаграм-сторінці Даша розмістила відео у якому візажисти перетворюють дівчину на справжню красуню. Модель має свою когорту шанувальників в Instagram, де за її профілем слідкують майже 110 тисяч осіб, не часто, але все ж публікує фото та відео, своїх робіт та особистого життя.

Даша Хлистун. Фото: скриншот Instagram
Даша Хлистун. Фото: скриншот Instagram

Модель, яка до одруження з Максом працювала ангелом Victoria's Secret позує в білосніжній сукні з відкритою зоною декольте.

Даша Хлистун. Фото: instagram.com/dasha_khlystun_/
Даша Хлистун. Фото: instagram.com/dasha_khlystun_/

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Видно, що Даші приносить задоволення позувати та бути моделлю. Даша вразила прихильників своєю неймовірною красою та фігурою, на якій абсолютно не помітно сліди вагітності. Торік дівчина народила донечку.

У коментарях розхвалили красуню.

"Так гарно", "Ну що, Макс відірвався на повну янголятко", "Вродлива, зваблива, неймовірна", "Дуже гарно, просто вав", "Ну неможлива гарна дівчина", "Просто шикарна", с - написали у коментарях.

Даша Хлистун, коментарі. Фото: instagram.com/dasha_khlystun_/
Даша Хлистун, коментарі. Фото: instagram.com/dasha_khlystun_/

Нагадаємо, ми писали, що дружина екс-"Холостяка" Михайлюка Даша Хлистун покрутилася перед дзеркалом у мінісукні: "Ноги, як сірники"

Як повідомляв "Знай.ua", що колишній "Холостяк" Макс Михайлюк повів екслюбов Козловського Раміну в "затишне" місце: "Записували ще до війни"

Також "Знай.ua" інформував, що обраниця "Холостяка" Михайлюка Даша Хлистун вразила тендітною фігурою після народження донечки: "SuperStar"