Настя Каменських якось натякала, що нікого не хоче бачити навколо, окрім, звичайно ж, Олексія Потапенка, який повернувся до України після тривалого перебування за кордоном.

Наразі виконавиця звернулася до українських військовослужбовців, які є нашими героями, гордістю всієї нації, а також символом незламності та твердої сили.

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/

"Ви - наші захисники та захисниці і кожен українець дуже пишається вами не тільки сьогодні, а щодня. Наша подяка безмежна і ми зробимо все, щоб навіть майбутні покоління знали та пам'ятали про ваші героїчні вчинки", - пише Настя Каменських у публікації.

Але виконавиця додала, що більшість українців не мають святкового настрою - це і зрозуміло, війна триває, помирають як мирні жителі, так і наші захисники. Проте після того, як ми переможемо, потрібно буде відсвяткувати. Але не забуваючи про те, якою ціною це сталося.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

"Кращі в усьому світі", "Наші герої, повертайтеся живими", "Завдяки цим хоробрим людям Україна міцно тримається", "Казахстан усім серцем з вами! Ваша справа права, перемога буде за вами", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, чоловік Насті Каменських Потап надихнувся і написав вірш про путін: "Щоб усі знали"

Як повідомляв "Знай.uа", Потап, повернувшись до України, вже розкрив один "стратегічний об'єкт" у Києві: "Погляньте..."

Знай.ua писав, Настя Каменських доспіла до другого куплету гімну України і знайшла щось: "Описує долю"