Телеканал СТБ повідомляв дату повернення романтичного шоу "Холостяк" з 12 сезоном та Алексом Топольським після того самого випадку зі скасуванням прем'єри за лічені години до появи першого випуску на екрани.

Якщо раніше дата була - 30 вересня, зараз вона не сильно змінилася щодо розташування в датах. Алекс нарешті познайомиться з дівчатами 28 жовтня 2022 року. І це після шквалу критики на адресу творців проекту, що стосується і невчасності через війну, і тривалі затримки.

Алекс Топольський. Фото: instagram.com/alex_topolsky/
Алекс Топольський. Фото: instagram.com/alex_topolsky/

"Своє серце назустріч коханню та мрії відкриє Алекс Топольський – українець, який побудував успішний бізнес за кордоном. Вже 11 років він живе в Америці, проте серцем і душею залишався завжди з Україною. І життя своє прагне поєднати саме з українкою", - йдеться у публікації.

Далі повідомляється, для тих, хто може не знати, що проект був знятий ще до того самого дня. А після 24 лютого Алекс Топольський вступив до команди міжнародної гуманітарної організації, щоб допомагати жінкам із дітьми, які постраждали від війни.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Ага, ось вийде, тоді й подивимося, а то знову перенесуть... тому на 28 не налаштовуюсь навіть і будую свої плани на вечір", "Той холостяк вже мабуть задовбався бідний своїх дітей у будинку ховати", - пишуть користувачі в коментарях .

Нагадаємо, "Холостяк" Топольський закликав союзників України до жорсткої відповіді на обстріл міст: "Нелюдська психованна акція"

Як повідомляв "Знай.uа", Юля "Зайка" з шоу "Холостяк" не побоялася привезти в обстріляний Київ хлопця-іноземця: "Незважаючи на війну"

Знай.ua писав, переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова показала фірмовий місток: "Ось і всі фотки"