Знаменитий український виконавець, лідер колективу Бумбокс Андрій Хливнюк поділився спогадами з фронту. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андрій Хливнюк зараз перебуває в Європі, куди вирушив з благодійними концертами, щоб зібрати кошти для допомоги воїнам ЗСУ. Він і сам ще недавно служив і допомагав очищати країну від окупантів.

Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube
Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube

Так виконавець порадував шанувальників новим відео, на якому показав свої спогади з фронту. Андрій Хливнюк був у підрозділі, який боровся із ворогом за допомогою БПЛА. Він показав, як співав разом із побратимами, добираючись до точки висадки і як проходили його військові будні.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники захопилися артистом і наголосили, що за час війни він дуже змінився.

"Порівнюю фоточки з того року, де Андрій з дітьми та іграшковим водяним автоматом...) А тепер став справжнім солдатом...", "Дякую вам, хлопці! Ви наша сила і наша зброя! Віримо у ВАС, наші КОТИКИ-ЗСУ !!!", "Дякую, що Ви є у нас!!! Тримайтеся!", - Написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Андрій Хливнюк із "Бумбокс" висміяв пузатого Галустяна у військовій формі: "Спецура".

Також наш портал інформував, Володимир Дантес та Олексій Дурнєв без жінок вирушили запалювати до Польщі: особисті, інтимні, хвилюючі, непристойні.

Крім того, ми писали, Тарас Тополя з "Антитіл" закликав готуватися до будь-яких сценаріїв після жорстоких обстрілів України: "Новий етап".