Знаменита українська виконавиця Ірина Федишин розповіла, що постраждала за правду та отримала несправедливе покарання. Подробиці того, що сталося, вона розкрила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин із перших днів війни як може допомагає наближати перемогу, зокрема збирає кошти виступаючи з благодійними концертами, і як будь-яка медійна особа розповідає правду про варварство російських окупантів.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Ірина Федишин звернулася до шанувальників із нерадісною звісткою. Вона розповіла, що через те, що проливала світло на події в Україні, отримала несправедливе покарання у соцмережі у вигляді бану. Це саме збіглося з прем'єрою її нової пісні. Зірка зазначила, що продовжить боротьбу, і ця труднощі її не зламає.

Ірина Федишин. Фото: скриншот YouTube
Ірина Федишин. Фото: скриншот YouTube

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Фейсбук через пости про війну, через правду поставив мою сторінку до тіньового бану на 28 днів! Незважаючи на це, сьогодні у мене прем'єра пісні "Я живий", завтра благодійний концерт у Парижі. Нас не зламати!", - поділилася виконавиця.

Раніше портал Знай повідомляв, Ірина Федишин звернулася до миру за допомогою і нагадала про непохитність українців: "Нас не залякати".

Також наш портал інформував, що Тарас Тополя з "Антитіл" подбав про сирот, чиї батьки загинули в бою за свободу України: "Частина допомоги вже надійшла".

Крім того, наш портал інформував, Ірина Федишин зачарувала іспанців красою у сукні кольору морської хвилі та похвалилася великим успіхом: "Щаслива".