Відома українська акторка Ольга Сумська поділилася сімейним знімком. Уся сім'я приїхала до бабусі, щоб відсвяткувати її 88-й День народження.

Не змогла тоді пропустити цю подію навіть онука, яка мешкає у Росії - Тоня Паперна. Напевно, цього року доньці Сумській не вдалося б приїхати в Україну, враховуючи її мовчання про війну.

На знімку з'явилася практично весь жіночий рід. Від мами актриси Ганни Іванівни, до двох дочок – старшої Тоні та молодшої Ганни. Вони зібралися разом для того, щоб відсвяткувати день народження бабусі та мами. Жінці тоді виповнилося 88 років.

"Найщасливіші миті в житті... ❤️ Святкування 88-річчя нашої матусі, Ганни Іванівни! Багато років, рідна! Моя душа, мій всесвіт! !Зі святом!tony__pepper gandzyazen vitaliyborysyuk ❤️" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На опублікованих кадрах Ольга Сумська, їхня донька з Віталієм Борисюком Ганна, сам чоловік актриси, Ганна Іванівна, а також старша донька – Антоніна Паперна, яка у 2021 році приїхала спеціально на батьківщину, аби побачити рідних. Вона вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича, і, відповідно, там проживає.

Дівчина встигла вчасно, адже через кілька місяців, 27 лютого 2022 року Ганна померла.

"У це улюблене місто завжди є повернутися привід" , - підписала одну з останніх своїх публікацій дівчина, залишивши відмітку Києва.

Зазначимо, що не бажаючи приймати чийсь бік і прикриваючись страхом бути покараною за вільнодумство, акторка-мовчунка Паперна перестала вести сторінки в соціальних мережах, приховавши їх від сторонніх. Через 7 місяців вона все-таки подала голос - але це були еротичні фото в її профілі. Фотосесію вона залишила без жодних ремарок, а коментарі у соціальних мережах ретельно підчищає, залишаючи лише компліменти.

2022 року Антоніна, звичайно ж, в Україну не приїхала. Вона просто виклала торішнє фото із бабусею у день її народження, ніяк не підписавши знімок та закривши можливість коментування.

Нагадаємо, що Ольга Сумська захистила дочку Тоню Паперну з Росії, яка промовчала про війну в Україні.

Раніше ми повідомляли, що Ольга Сумська страждає через цькування земляків і боїться того, що її зятя з Росії відправлять на війну.