Відома співачка Софія Ротару останнім часом дуже перейнялася війною в Україні і показує свою відданість батьківщині.

У моменти масових ракетних ударів народна улюблениця не забуває згадати про це у своїх соцмережах, висловивши співчуття всім потерпілим українцям. Зараз з'ясувалося, що тривалий час Софія Михайлівна втрачає великі гроші, відмовляючись від запропонованих концертів.

Нещодавно вона навіть "послала за російським кораблем" Рамзана Кадирова. Не так яскраво, як український прикордонник, але співачка все ж таки відмовилася виступати для чеченського голови тік-токерів.

Рамзан Кадиров. Фото: скрін youtube
Рамзан Кадиров. Фото: скрін youtube

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю музичного продюсера та колишнього директора співачки Сергія Лавроваросійським ЗМІ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Лавров розповів, що на момент отримання чергового запрошення Софія Ротару вже активно готувалася до зустрічі Нового року. Співачка запросила на святкування рідних, у тому числі братів та сестер, та принципово відмовилася їх кидати заради виступу у Чечні. Колишній директор зазначив, що принципи зірки не здатні похитнути ані великих гонорарів, ані впливових замовників.

"Зараз не час виступати, Софія Михайлівна це розуміє. Хоча замовлень на неї достатньо. Мені постійно дзвонять люди, які хочуть її бачити на своїх заходах. Цікавляться, як і за скільки можна запросити Софію Михайлівну. Я, чесно кажучи, навіть їй не дзвоню і нічого не пропоную. Розумію, що в такий непростий час вона виходити на сцену не буде"

Софія Ротару. Фото: instagram.com/sofiarotaru.official/
Софія Ротару. Фото: instagram.com/sofiarotaru.official/

Не можна не згадати, що Софія Ротару у 2011 році виступила у Чечні на святкуванні, яке було присвячене відкриттю комплексу "Грозний-сіті", Дню міста, а також 35-річчю Кадирова.

Нагадаємо, що Софія Ротару жахнулася понівеченому ракетами Києву: дим, розкидані тіла та автомобілі.

Раніше ми повідомляли, що Софія Ротару показала сина-втікача Руслана Євдокименка: цілий, ситий і досить вгодований.