Відома українська артистка та травесті-діва Монро запам'яталася шанувальникам завдяки своїм епатажним образам, прямолінійності та неймовірній харизмі. Також вона брала участь у різних шоу. У Instagram за її життям стежить близько 80 тисяч людей.

Монро завжди тримає зв'язок із фанатами, роздає слушні поради та просто ділиться моментами життя. Наприклад, часто вирушає до магазинів за покупками та інформує, які сьогодні актуальні ціни.

Монро, фото: Instagram
Монро, фото: Instagram

Як відомо, у країні дуже стрімко все дорожчає і нещодавно артистка знайшла цукіні за захмарною вартістю – 145 гривень за кілограм. Зірка запитала, що ж робити з таким дорогим продуктом, але відповідь знайшла.

Скріншот з Instagram, Монро
Скріншот з Instagram, Монро

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Напевно, тільки будувати стосунки..." - заявила Монро.

Фанати відпустили декілька кумедних жартів про те, що за таку ціну овочі повинні вібрувати і так далі, а також запевнили Монро, що зовсім скоро овочі подешевшають.

Коментарі - instagram.com/kurvamatu/
Коментарі - instagram.com/kurvamatu/

Коментарі - instagram.com/kurvamatu/
Коментарі - instagram.com/kurvamatu/

Раніше ми писали про те, що Монро після Усика "наїхала" на Полякову за те, що вона "продалася" росії, а потім перевзулась: "Хотіла слави та грошей"

Як повідомляв Знай.ua, травесті-діва Монро згадала, як Усік "нагрішив" з окупацією Криму та війною: "Жінка блукала і повернулася додому..."

Також портал Знай.ua писав, що травесті-діва Монро розповіла, якою порожньою та неживою стала Одеса - "маму" не впізнати: "У листопаді людей було більше"