Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка народила від нього первістка Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

Зараз Катя Репяхова знаходиться в Ізраїлі, насолоджується компанією старшої сестри та її племінників. Часу у дівчини багато, тому вона гуляє із сином місцевістю і ділиться яскравими знімками з шанувальниками.

Катя Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate/
Катя Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate/

На опублкованих кадрах молода матуся тримає Михайла на руках, а на тлі відкривається вид на чудове Середземне море. Вони широко посміхаються та ловлять промені сонця, якого в осінній Україні вже майже не зустрінеш.

"Коли твоя дитина щаслива, ти щасливий подвійно ....❤️" - зізналася Репяхова.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Шанувальники оцінили нові фотографії, а Віктор Павлік зворушливо написав: "Космос".

Варто зазначити, що далі Катерина вирушить до Єгипту, путівку вона взяла наперед, а чоловік залишається в Україні та дає благодійні концерти.

Раніше ми писали про те, що дружина Віктора Павліка Катя Репяхова знайшла Пугачову прямо по сусідству: "Принципово не..."

Як повідомляв Знай.ua, Катя Репяхова "зустрілася" із Зеленським в Ізраїлі, а Віктор Павлік залишився в Україні, працюватиме для перемоги: "Одного разу..."

Також портал Знай.ua писав, що Катя Репяхова показала, хто її підтримує, поки Віктор Павлік роз'їжджає країнами з концертами: "Абсолютне кохання"