Знаменита українська виконавиця Оля Цибульська вирішила поспілкуватися з шанувальниками та поділилася корисною думкою та фото. Все це зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська приділяє чимало часу соцмережам, де часто ділиться моментами сімейного життя, показуючи сина, маму та інших рідних людей. Нерідко знаменитість дає шанувальникам можливість поспілкуватися з нею до душі, запитати пораду чи щось порадити співачці.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так цього разу Оля Цибульська вирішила відповісти на запитання фанатів. В одному з них співачка поцікавилася, як наважиться в цей складний час розпочати свій невеликий бізнес. Зірка у відповідь поділилася яскравим знімком, на якому позує з пляшкою ігристого вина і виклала свою думку на цю тему.

Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories
Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще

"Варіантів 2: вийде чи ні. Не дізнаєшся, поки не спробуєш, ідеальних умов не буде ніколи. Тому що завжди є щось: ковід, війна, ризики, відсутність партнера. Круто зробити в надскладних умовах. Тоді це дуже сильно", - поділилася думками Оля Цибульська.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська вплуталася в бійку з двома чоловіками, вереск чула всі округи: "Ми дуже раді і зовсім не сперечаємося".

Також наш портал інформував, Олег Машуковський слідом за Melovin став на захист ЛГБТ-спільноти та звернувся до Зеленського: "Жити вільно і сміливо".

Крім того, наш портал інформував, Юрій Горбунов захопився, як навіть найменші українці допомагають наближати перемогу: "Сильна нація".