Настя Каменських якось звернулася до українських військовослужбовців, які є нашими героями, гордістю всієї нації, а також символом незламності та твердої сили.

Зараз вона написала публікацію щодо чергових ворожих атак, від яких здригається вся наша країна.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Це стосувалося ранку понеділок, 17 жовтня 2022 року, коли дрон-камікадзе потрапив до житлового будинку. Під завалами виявили тіла чотирьох загиблих. Серед них і молоде подружжя, яке чекало на дитину, мріяло, будувало плани на майбутнє і уявляло, яким стане батьками.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Але в один момент усі ці мрії були знищені дроном-камікадзе. Ворог усіма силами намагається залякати та знищити Україну та українців, але виходить лише навпаки: українці об'єднуються та роблять усе можливе, щоб наблизити перемогу", - пише Настя Каменських.

Її слова дуже добре можна адаптувати під будь-який інший обстріл, скоєний супротивником. Ворог обов'язково поплатиться за все. У їхній країні нічого не залишиться окрім страху та ненависті. А Україна в цей час відбудовуватиметься і ставатиме все краще і краще.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Так, відбудуємо, але життя загиблих ніхто не поверне", "Серце кров'ю обливається бачити такі речі", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських готова зробити все для майбутнього: "Не тільки сьогодні"

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік Насті Каменських Потап надихнувся і написав вірш про путін: "Щоб усі знали"

Знай.ua писав, Потап, повернувшись в Україну, вже розкрив один "стратегічний об'єкт" у Києві: "Погляньте..."