Колишній продюсер та коханий української співачки Ані Лорак, Юрій Фальоса вирішив розповісти, скільки грошей пішло на те, щоби зробити дівчину популярною. Завдяки чому в неї є все, про що мріють артисти-початківці.

Про це чоловік розповів у прямому ефірі ток-шоу на телеканалі Live .

Кар'єра Ані Лорак розпочалася ще у 90-х роках, невідома нікому дівчинка з маленького міста, яка любить співати. На одному із конкурсів школярку помітив відомий на той момент український продюсер Юрій Фальоса.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

Йому вдалося зробити жінку популярною на всю країну, і на розкрутку він витратив щонайменше 200 тисяч доларів. За нинішніми мірками, це не менше двох мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Журналістам Юрій Фальоса зізнався, що помічникам доводилось їй купувати усі побутові речі. Весь одяг, білизна, продукти та все, що було необхідно для життя, їй привозили.

Юрій Фальоса , скріншот із відео
Юрій Фальоса , скріншот із відео

"У неї складне дитяче життя було. Старший брат загинув в Афганістані, мама виховувала чотирьох дітей. Мамі ніколи було займатися дітьми" , - розповів продюсер.

При цьому він ні про що не шкодує, оскільки вкладення дуже швидко окупилися. Заробіток ділився навпіл, але через молодий вік Ані Лорак не вміла розташовуватися правильно грошима.

Кароліна і її перший чоловік - Юрій Фалеса
Кароліна і її перший чоловік - Юрій Фалеса

"Вона тоді була молода, не вміла грошима керувати, їй усе купували - прокладки, харчування, машини, бензин... Ані не ходила магазинами, їй це не потрібно було" - продовжив Юрій Фальоса.

При цьому він не приховує, що в них було взаємне кохання, але після розриву він ще два роки не міг дивитися на інших жінок.

Нагадаємо, що скандал із Ані Лорак не вщухає: з'ясувалися дикі подробиці концерту в Австралії.

Раніше ми повідомляли, що зрадниці Ані Лорак скасували концерти в Європі: українці досягли справедливості.