Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою аудиторію свіжими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч людей.

Злата Огнєвіч подумала про те, а чи має вона право посміхатися в такі темні часи, і зрозуміла - однозначно так, інакше можна просто збожеволіти.

Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/
Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

"Особливо у надважкі часи є місце усмішкам, бо інакше- можна поїхати дахом…. 🙌🏼 Хоча ворог і намагається відібрати все, що я так люблю,— я продовжуватиму йти на Світло і допомагати!", - заявила артистка.

А ще зірка повідомила, що її благодійний проект "Лелека" приніс добрі плоди. Вдалося зібрати майже 349 тисяч гривень для допомоги жінкам, які постраждали через війну.

Популярні новини зараз
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Одну частину пожертвують у фонд, іншу на Львівський обласний шпиталь ветеранів воєн та на спеціальне гінекологічне обладнання.

"Підтримка і турбота. В такі нелегкі часи жінкам важливо відчувати опору. Знати, що Ти можеш знайти допомогу в інших людей. Не мовчи, не залишайся на самоті за своїм горем. Завжди знайдуться ті, хто зможе прийти на допомогу! Моя сильна і незламна жінка, та, що читає зараз ці слова- я всім серцем бажаю тобі впоратись з усім, що відбувається у Твоєму житті. Я вірю в Тебе ❤️" - зворушливо написала Злата.

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч провела сімейну раду з батьками перед перемогою України: "Людям треба набратися сил"

Як повідомляв Знай.ua, Злата Огнєвіч розійшлася і накинулася з любов'ю на чоловіка: "Цілується вона, а соромно мені"

Також портал Знай.ua писав, що Злата Огнєвіч одразу забула і про Задворного, і про Тарапату, і навіть про Свічкоренка: "Завжди харчуються коханням"