Талановита співачка та актриса, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вивернула душу навиворіт, милуючись осінніми краєвидами. Яскравими фото вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук активно спілкується із шанувальниками, використовуючи соцмережі. Вона регулярно радує новими фото та відео як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube
Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Марта Адамчук знялася в атмосферній осінній фотосесії, позуючи у найрізноманітніших локаціях та різноманітних вбраннях. У підписі до кадрів актриса трохи вилила душу та розповіла, який день вона чекає найбільше.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Я знаю, не за горами того дня, коли в нашому небі літатимуть тільки ластівки в чистому небі. Ми поступово забуватимемо про дрони і ракети. Ми одягнемо свій найкращий одяг і підемо пити каву до пізньої ночі, не думаючи про комендантську годину ", - поділилася думками зірка."

"Прекрасна!", "Одяг класний! Модель на стилі! За що б не взялася, все в "яблучко"", "Клас! Стильна", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" перетворилася на справжню діснеївську принцесу і підкорила українців: "Скільки душі".

Також наш портал інформував, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" зворушила українців сильними словами про наболіле: "До сліз".

Крім того, ми писали, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" оголила стрункі ніжки та розповіла, як зігрітися восени: "Відчуття класні".