Відомий український актор Тарас Цимбалюк знайомий публіці завдяки ролям у серіалах "Кріпосна", "Спіймати Кайдаша" та інших картинах. Нещодавно артист пережив розлучення з дружиною, але швидко прийшов до тями і зараз частенько розповідає про насичене життя в Instagram.

Тарас Цимбалюк регулярно розміщує кадри з професійних зйомок, де він найчастіше показує себе у гарячих образах із напівоголеним тілом. І цей раз не став винятком. На нових знімках він все ж таки вирішив прикрити свої видатні м'язи стильним, чорно-білим костюмом.

Скріншот із Instagram, Тарас Цимбалюк
Скріншот із Instagram, Тарас Цимбалюк

Однак широкі груди приховати не вдалося і артист навіть зробив на них акцент, розстебнувши пару гудзиків. Також він вирішив прорекламувати бренд одягу, щоб підтримати всю економіку країни та бізнес.

"Війна в Україні торкнулася кожного. Це величезне випробування для усіх, в тому числі для різних прошарків бізнесу, котрі є невід’ємною складовою нашої економіки", - заявив Тарас.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Співачка Слава Камінська, яка останнім часом привертає до себе багато уваги через скандали та інтриги, відзначилася і тут. Вона залишила неоднозначний коментар, що розсмішило Тараса. Шанувальники вкотре розхвалили його.

Коментарі - instagram.com/taras.tsymbaliuk/
Коментарі - instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Коментарі - instagram.com/taras.tsymbaliuk/
Коментарі - instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Раніше ми писали про те, що Цимбалюк з "Кріпосної" та Суровців схвилювали українок гарячими тілами: "Аж захотілося..."

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Цимбалюк став наступним Джокером, Леді Гага могла б отримати ідеал: "Хіт Леджер воскрес і відростив бороду"

Також портал Знай.ua писав, що Тарас Цимбалюк з "Кріпосної" спокусив українок широкими грудьми, що виглядають з-під сорочки: "Ой, Боже..."