Популярна українська співачка, зірка романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч, яка нещодавно розповіла своїм шанувальникам про те, як провести гарного вечора за переглядом вітчизняного кіно, вирішила поділитися кадрами наших захисників. Злата Огнєвіч звернула увагу на кадри, які опублікували у мережі під її пісню "Запали вогонь".

Про це Злата Огнєвіч розповіла за допомогою Stories у мережі Instagram.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Бачити такі відео під мої пісні. Це в саме серце", - коротко підписала історію Злата Огнєвіч і додала смайли у вигляді сердець.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

На опублікованих кадрах, які виклав у мережу паблік "visitukraine", можна побачити українських захисників та захисниць. Тут яскраві кадри майстерно підставили під композицію співачки.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

Також можна помітити, що військові на зображених кадрах відносяться до різних видів військ, на деяких кадрах можна навіть помітити бойових псів, а також милі посмішки наших прекрасних дівчат.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Злата Огнєвіч подумала про те, а чи має вона право посміхатися в такі темні часи, і зрозуміла - однозначно так, інакше можна просто збожеволіти. А ще зірка повідомила, що її благодійний проект "Лелека" приніс добрі плоди. Вдалося зібрати майже 349 тисяч гривень для допомоги жінкам, які постраждали через війну.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч заявила, що не припинить посміхатися, адже інакше "поїде дахом": "Маю право" .

Раніше повідомлялося, "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, як треба перемагати: "Світло розсипле пітьму..." .

Також Злата Огнєвіч розійшлася і накинулася з любов'ю на чоловіка: "Цілується вона, а соромно мені" .