Юна співачка українсько-болівійського походження Мішель Андраде, яка також є успішною телеведучою тревел-шоу "Орел і Решка", частенько радує свою численну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 500 тисяч людей.

Мішель Андраде нещодавно презентувала нову пісню "Мою любов" у дуеті з виконавицею Sofia Shanti, яка сподобалася тисячам шанувальників, а зараз повідомила, що готує ще один сюрприз.

Андраде та Sofia Shanti, фото з Instagram
Андраде та Sofia Shanti, фото з Instagram

Подробиць артистка ніяких не розкрила, але назвала дату – вона потішить фанатів 24 жовтня.

На додаток, Андраде показала відео, зняте в темний час доби на вулиці, де вона танцює під свій свіжий трек. Вбрання вона обрала дуже спокусливе, з-під якого виглядає спідня білизна з портупеєю.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

"24.10 – чекайте! Ще один сюрприз", - заінтригувала Мішель.

Шанувальники знову завалили компліментами Андраде після прем'єри успішного треку та заявили, що її творчість їм дуже подобається. Зважаючи на все, вони дуже чекають того самого сюрпризу.

Коментарі - instagram.com/mishvirmish/
Коментарі - instagram.com/mishvirmish/

Раніше ми писали про те, що Мішель Андраде з "Орла і решки" у спокусливому топіці сховала очі у нічному місті: "Не знаєш, доки не втратиш"

Як повідомляв Знай.ua, Мішель Андраде з "Орла і Решки" позбавилася одягу і віддалася спекотному іспанському сонцю: "Амазонка"

Також портал Знай.ua писав, що Мішель Андраде з "Орла та Решки" обтягнула шкірою фігуру, прикувши до себе погляди: "Гаряча, як наступ ЗСУ"