Телеканал СТБ якийсь час тому повідомив нову дату повернення романтичного шоу "Холостяк" із 12 сезоном та Алексом Топольським - 28 жовтня.

Вже наприкінці цього тижня, у п'ятницю, українці нарешті познайомиться і з головним героєм, і з дівчатами, які намагатимуться збудувати з ним нові стосунки. До того ж, нещодавно про чоловіка розкрили кілька цікавих фактів. Наприклад, йому 33 роки і він за цей час зумів побувати у багатьох містах та країнах світу. Але Львів вважає най-най. У 21 рік чоловік переїхав до США та побудував там бізнес.

Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ

"Не пропустіть прем'єру найромантичнішого реаліті країни "Холостяк" 12 сезон! 28 жовтня о 19:00 включайте телеканал СТБ – станьте свідками того, як зароджується справжнє кохання", - йдеться у публікації.

Проте українці знайшли до чого причепитися. Як виявилося, у зв'язку з війною, проект було вирішено перекласти українською мовою, яка буде звучати поверх чийогось сказаного від імені Топольського чи дівчат.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Озвучка позбавляє дівчат індивідуальності, їх голосів", "Це капець, з озвучкою вже зовсім по-іншому", "Шоу приречено на провал. Ну для чого це озвучення", "Відпадає бажання дивитися, невже не можна було субтитри зробити", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, косметика, 12 апартаментів та 2 чоловіки в будинку: 10 фактів про Олексія Топольського, які вас здивують, "Холостяк" вже скоро

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Алекс Топольський показав, як обіймався з красунями під сонцем: "Все це скоро в сезоні"

Знай.ua писав, Алексу Топольському знайшли час - "Холостяк" дізнався нову дату виходу: "Задовбався дітей ховати"