Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим чином зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова вирішила внести зміни в 26 жовтня - день, коли вона щорічно зустрічається зі своїми шанувальниками на великому концерті у Києві. Співачка хоче допомогти бійцям з медичною реабілітацією, тому цієї дати вона, як амбассадор заходу, відкриє збір на 1 мільйон гривень на проект "Протези для Незламних".

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

"Впевнена, що надзвичайна енергетика цього дня надасть потужного поштовху великій справі, яку ми сьогодні розпочинаємо. В наших з вами силах забезпечити українським військовим медичну реабілітацію у найкращих центрах країни". - додала Полякова.

Головна мета – це придбати біонічні протези для військових та громадянських українців, дорослих та дітей, які постраждали від війни.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Також артистка запускає ще одну ініціативу, онлайн-марафон "Разом нас мільйони", до якого можна буде приєднатися 3 листопада до її Instagram.

"Маю надію, що кожен з вас зможе долучитися і зробити свій внесок на користь тих, хто потребує цього найбільше. Підтримуємо один одного у найскладніші часи та будемо разом святкувати, коли ця чорна смуга мине. Також прошу вас підтримати й розповсюдити цей пост", - підсумувала зірка.

Раніше ми писали про те, що доньку Олі Полякової Машу заклеювали, але для подруги Єфросініної це комплімент: "Я по життю.."

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова показала, який талант має Dzidzio, Slavia не отримає: "Знімаю залишки"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова показала, що робити з яйцями – Григорій Герман задоволений: "Я по ділу"