Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA та учасниця шоу "Танці зі зірками" Олександра Заріцька часто радує публікації у соціальній мережі Instagram.

Поїздка до Японії добігла кінця, тому в планах нові підкорення. І зараз виконавиця згадала, як ще півроку тому вона побувала до Чикаго з візитом.

Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band/
Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band/

"Я обіцяла вам повернутися, але вже не одна, а зі своєю галасливою музичною родиною. Ми сумували за вами, і готові з новими силами ділитися з вами любов'ю! Чекаємо на вас на концерті вже через півтора тижні", - пише Олександра у публікації.

За її словами, поїздка до США з концертом у рамках туру мала пройти ще до війни. Однак зараз із цього заходу можна отримати набагато більше зиску - підтримку, єднання, а також відчуття вдома... за сотні тисяч кілометрів від України.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Знімки та відео мають заспокійливий характер. Дівчата танцюють, а чоловік постав у досить дивному вбранні. Здавалося б класичний костюм, проте з круглими деталями в області грудей.

Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band/
Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band/

"Чому ви скасували шоу у Торонто?", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Олександра Заріцька з "KAZKA" показала країну, в якій хочеться все, але це не Україна: "Не розумію..."

Як повідомляв "Знай.uа", Олександра Заріцька з KAZKA прогулялася Хіросимою, показавши місце вибуху: "Найстрашніше, що вдома"

Знай.uа писав, Олександра Заріцька з "KAZKA" познайомилася зі справжньою суперзіркою: "Дякую за кохання"